Х054 - Фенолфталeин 1% раствор 100мл.

Х054 - Фенолфталeин 1% раствор 100мл.

Димензије: 
Тежина: 0,1 кг.
==========================

Паковање – стаклен боца од 100 ml, 1% фенолфталеина.

Употреба производа: за хемијске експерименте
===========================

Визуелно помагало за предмет хемија 

Шифра: Х054
===========================
Цена: 330 дин