Х049 - Натриум хидроксид 1000гр.

Х049 - Натриум хидроксид 1000гр.

Димензиje: 
Тежина: 1,2 кг.
==========================

Паковање – пластична боца од 1 kg.

Употреба производа: За хемијске експерименте
===========================

Визуелно помагало за предмет хемија

Шифра: Х049
===========================
Цена: 568 дин