Х051 - Натриjум  нитрат 250гр.

Х051 - Натриjум нитрат 250гр.

Димензиje: 
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Паковање – минимум 250 g

Употреба производа: За хемијске експерименте
===========================

Визуелно помагало за предмет хемија

Шифра: Х051
===========================
Цена: 416 дин