ИУ010 - Држач за ЛЦД пројектор

ИУ010 - Држач за ЛЦД пројектор

Димензије: 80-120 цм
Тежина: 1,5 кг.
==========================

Уградња: На плафон или бочно на зид
Дужина: од 80цм до 120цм
Материјал: алуминијум
Корекција угла: ± 15 ° водоравно ± 30 ° вертикално
Максимална тежина: до 10 кг


=============================


Шифра: 1990
=============================
Цена: 4.700 дин